Hotel Kopieniec Fizjo-Med & SPA - Strona główna
Pokaż na mapie

O Hotelu

Hotel Kopieniec **** Fizjo - Med & SPA to hotel z wyjątkową atmosferą i wspaniałymi widokami. Ze wszystkich hoteli na Podhalu możemy poszczycić się najpiękniejszym i niczym nie zasłoniętym widokiem na panoramę Tatr, który mogą Państwo podziwiać z łóżek w pokojach oraz tarasu widokowego. Dla Gości szukających prawdziwego odpoczynku w otoczeniu tatrzańskiej przyrody, przygotowaliśmy również urozmaiconą strefę SPA, która pomoże osiągnąć najwyższy poziom relaksu. Położenie hotelu sprawia, że można tu odetchnąć pełną piersią – u nas nie ma smogu!

Komfortowe pokoje, nowoczesne zaplecze fizjoterapeutyczne, profesjonalny personel, relaksująca strefa SPA – to wszystko znajdziecie Państwo w malowniczo położonym hotelu w sąsiedztwie Zakopanego. To nowoczesny hotel, łączący w sobie innowacyjne rozwiązania architektoniczne z nutą góralszczyzny. Z okien rozciąga się zapierający dech w piersiach widok na panoramę Tatr. Jest to też znakomita baza wypadowa dla turystów kochających wycieczki górskie. Od granicy Tatrzańskiego Parku Narodowego dzieli nas zaledwie kilkaset metrów.

W Hotelu Kopieniec Fizjo -Med & Spa to przestrzeń harmonii i głębokiego relaksu, gdzie natura odgrywa kluczową rolę.

Oferujemy szeroki wachlarz zabiegów na ciało, twarz i dłonie, wykonywanych z wykorzystaniem naturalnych składników dobieranych indywidualnie.

Nasze podejście jest holistyczne - troszczymy się nie tylko o ciało, ale i o wewnętrzną równowagę.

Dla naszych aktywnych Gości przygotowaliśmy kameralną siłownię oraz strefę saun- mokrą i parową - idealną na regenerację po dniu pełnym wrażeń.

Zapraszamy do Restauracji Krajobrazy! Nasze potrawy stanowią niezwykłe dopełnienie dnia pełnego pozytywnych wrażeń oraz wspomagają zdrowy styl życia. Szef kuchni przygotuje dla Państwa wyśmienite, a zarazem zdrowe dania, które zostały skomponowane wyłącznie ze świeżych składników w oparciu o produkty sezonowe. Dzięki ciągłym staraniom i wysokiej jakości, możemy pochwalić się kilkukrotnym zdobyciem najwyższych miejsc na najpopularniejszych festiwalach gastronomicznych.